28 december 2008

Packning

Nu har vi snart kommit till den stora dagen då vi åker iväg. Idag har vi en hel del saker vi ska hinna med. Packa är det första vi ska göra. Och eftersom jag har en sambo som är så duktig på planera så har jag satt igång tvättmaskinen i sista sekunden, som vanligt. Sedan ska vi försöka fixa en pengapung eller vad det nu heter, men det verkar ju vara lättare sagt än gjort... Inte så ofta sommargrejor finns på vintern, för det brukar väl räknas som en sommargrej? Har då inte hittat någon än i alla fall. Sen ska vi hinna en sväng till Kåge också och säga hejdå till Diesel och mysa lite. Sen är det självklart massa andra saker som också ska hinnas med. Städa iordning här hemma, vattna blommor och sånna småsaker.

Men som sagt imorgon åker vi, känns helt overkligt. Vi har pratat och väntat så länge så nu är det verkligen dags.... Lovar att tänka på er här hemma som måste jobba och slita. Skotta snö eller halka runt på isen. Själv ska jag ligga på stranden och äta solmogen annanas och få massage.

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Ja, tänk - i morgon... Åh, vad härligt! Se till att få värme, ljus, bad, massage, manikyr, god mat, upplevelser och allt i kubik!

Kram Lisa

Anonym sa...

Och hitta en massa värda saker som du kan handla (gärna till mig med ;).. haha!) Hoppas ni får en alldeles underbar semester! Kram