17 april 2011

Jeff Dunham

I fredags fick Simon sin födelsedagspresent. Vi åkte till Umeå för att se Jeff Dunham och det blev verkligen en kanonkväll. Showen var riktigt bra. Har sett många klipp på Youtube men att se han live är någonting annat, betydligt bättre och roligare såklart. Ska lägga in ngt bra klipp sen när jag har mer tid.

Resten av helgen har varit rätt lugn gårdagen spenderades hos simons mamma och pappa och min mamma och pappa kom dit sen på kvällen åkte vi och firade Ida som fyllde år. Sen när vi körde hem hakade vi på husvagnen så nu står den här hemma och har blivit städad idag så den är klar för påsken nästa helg då vi åker iväg en sväng.

Imorgon blir det föräldraträff igen, känns lite trist att de snart är över har bara 2ggr kvar imorgon och en till men sen ska vi träffas vi i vår grupp också så helt slut är det väl inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att höra att det blev en kanonkväll! :) När ska vi ses nästa gång då? Kram!

HELENA sa...

Jessica: Jo det var riktigt bra! Hoppas det inte dröjer allt för lång tid, bara de att det är rätt mkt framöver. till helgen åker vi bort och sisa april helgen åker simon till Liverpool men sen ska det nog va rätt lugnt, simons fotboll börjar på riktigt men det är ju mest på dagarna så självklart ska vi ses snart igen!