2 april 2011

Barnvagn

Idag har vi beställt vår barnvagn så nu gäller det bara att vi gjort rätt val... Shit så svårt det är att veta trots att man kör vagnar mer eller midre varje dag på jobbet så man har provat på några varianter. Men nu är det klart så nu håller vi tummarna att det blir bra. Blir en City cross i alla fall. Så här ser den ut när sittdelen är på sen har vi köpt till City korgen så vi får en vagn från födseln till de är tillräckligt stora för sittdelen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir säkert jättebra, ni har ju valt rätt märke! ;) Personligen är jag inte så förtjust i det vikbara handtaget men.. SNYGG färg! (tar för givet att det är den på bilden som ni valt)

HELENA sa...

Jessica:
Nej är inte heller överförtjust i det där styret, hade hellre haft teleskopstyret men vad göra när det inte finns annat att välja på till den modellen. Vill inte ha edge duo vagnen som väger 21kg när man ska in och ut ur bilen med den. Jo, visst är färgen snygg! kommer bli skitsnyggt hoppas jag=)

Anonym sa...

Nej, det är ju precis så. Antingen får man vikbart styre eller så får man starka armar ;) (tung vagn) Vi har ju teleskopstyre men det behöver vi båda två eftersom vi är långa.. Tror hursomhelst att den där vagnen kommer att bli kanonbra, färgen är sjukt snygg och ni valde ju rätt märke som sagt!

Nu får du ju ta och vara frisk nog för att hälsa på lilla Alice. Annars hinner hon ju bli stor ;) Kram på dig och lilla magen!

HELENA sa...

Jessica:
Tur vi inte är så långa ngn av oss då=) så då lär nog vagnen fungera. Ville inte ha ngt annat märke så det var inte så svårt på den biten att välja. Sen färgen, smakar det så kostar det=)

Förkylningen är mer eller mindre över. Vet inte om det är gravid-täppt-i-näsan-grejen som har kommit i samband med förkylningen eller om det är förkylningen som sitter kvar. men självklart måste vi komma, såg ju kortet på bloggen att hon vuxit massor redan. Kanske få titta förbi senare i veckan. Simon åker bort till helgen så då blir de svårt.

Kstin sa...

Jättefin vagn! Och jag har inte hunnit säga grattis än heller! Så jag gör det nu. Grattis grattis GRATTIS! =D

madde sa...

Helt rätt val:)