23 mars 2009

Rocky Road


Vet inte om det är jag som inte är uppdaterad eller om den är ny. Hur som helst så har Rocky Road godisarna blivit ett måste till jul. Eller hur J? Så nu när jag såg att Carte dór har gjort en glass som heter Rocky Road måste jag ju bara prova den. Får skriva upp den på handlingslistan... Kommer väl med dommen sen när jag smakat men glassmonster som jag är så ska det väl inte vara något problem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror vi måste använda den ett par gånger till innan vi märker någon stor skillnad. Man får bara använda den var 14 dag, så om ett par månader tror jag att det kommer vara en stor skillnad. Hittils ser jag skillnad på kläderna. Det fastnar inte nå stora, långa, grova katthår längre, utan bara små, korta, tunna hår. Och det är inte lika mycket päls på bord och bänkar som tidigare. Så visst ser vi en liten skillnad. Har man stora problem med kattpäls överallt så tror jag att det här är en bra investering.

Anonym sa...

Rocky Roads är det bästa!! Den där glassen bara måste vara god..! Annars måste det ju vara något fel. ;)

Sjabbig men chic sa...

Oj.oj,oj! Här har det hänt grejor. Nytt sunt liv och sen Rocky Roads. Supergod, jag lovar. Jag hade flera Kånken när jag var liten och jag älskade dem. Blå, var favoritfärgen!
Du det går inte kommentera i dina senaste inlägg, tror jag i alla fall!

Kram Lisa

HELENA sa...

Jessica: Jo verkligen! ska som sagt bara hitta åt den först. Du kan ju säga om du hittar den före.

Lisa: Jodu nu är det dags att ta tag i livet=) Har kollat över de där me kommentarerna och konstigt nog hade någonting ändrats. Men i framtida inlägg ska det nog gå, får inte till de i de två som är utan.