8 januari 2009

var nya vardag

Onsdagens solnedgang pa white sand beach

Just nu befinner vi oss pa koh chang. Resan hit gick bra, hade tom lite tur med bussen ner att vi inte begovde vanta sa lange. Forsta natten sov vi pa ett hotel vid lonley beach men stranden nedanfor var bara sten sa nu ar vi pa white sand beach och den lever verkligen upp till sitt namn.
Annars ar allt bara bra har. Och nej vi har inte brannt oss an. Passa pa att mysa med Diesel for nar vi kommer hem ar det min tur. Sag en kisse igar som var saaa sot, liten lurvig sak i koppel.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på er här hemma i kylan (-15) och är lagomt avundssjuk. Skulle gärna byta ungefär vilken minut som helst ;) Hoppas ni har det alldeles underbart och kommer hem som två pepparkakor (Thilde hoppas på det) Kram!

Anonym sa...

Hej, ja de där bilder får en annan att alldeles sjuk. Vilka fina stränder, hur e det med vågorna då?
Hoppas ni har det bra, kramar fr. Kåge

Anonym sa...

Vi har ju hört via sms att ni har vita stränder men vi har ju vita gräsmattor nä nog är man ganska avis på er men vi vet ju att ni har drömt om den hära resan länge och vi hoppas att ni kommer hem utvilade och med nya ktafter de kan ni behöva när ni kommer hem till kalla norden. Vi längtar efter er ha det så bra va rädda om varandra .Kram från Ånäset