11 januari 2009

Elefantridning

Dagens stora handelse var elefantridning. Skulle ha lagt in ett kort pa var fina elefant men denna dator verkar inte riktigt vilja vara med oss just nu sa vi far ta det en annan gang. Var elefant var hur som helst mer intresserad av att ata an att ga. Den var inte lika stor som de ovriga sa han var nog under upplarning. Tva sma pojkar fick lov att ga fore och locka med annanas och sa gick en bakom och peta pa han sa han skulle ga framat. Simon fick aven chansen att rida pa elefantens huvud vilket han inte tyckte var sa dar jatteskont. Hur som helst sa var det roligt att prova pa. Vi fick aven mata dem efterat med bambu och eftersom varan ville ata hela vagen fick han massor.

Annars flyter allt pa. Dagarna spenderas till storsta del pa stranden eller i vattnet. Hur skont som helst. Tyvarr har det borjat blasa ratt kallt sa igar nar vi var ute och at fros vi. Men idag var det battre. Hoppas pa mindre blast de dagar som ar kvar. Nagra dagar till innan vi ska aka hemat, men innan dess ska vi forsoka hinna med en snorkeltur ocksa, om det inte blaser sa mkt.

Nu ska vi ta och leta oss nagonting att ata. Maste saga att det kanns ren lyx att kunna ga de 20m fran var bungalow till stranden barfota. Hur harligt som helst.

Sen en halsning till Anaset- Vi ar inte det minsta avis pa att ni har vita grasmattor! vi foredrar vara vita strander!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä vi ville bara retas lite ni förstår väll att vi gärna skulle byta snön mot vit sand i allafall jag M. Men det lät ju spännande med elefantridningen. vi hoppas att ni får en fortsatt trevlig resa. Annars är det som vanligt . I dag har vi varit på 80 års kalas och nyårsrevy ja livet är som vanlig här i Ånäset kram från oss