3 januari 2009

lättare sagt än gjort

Som jag sa igar skulle vi försöka ta oss här ifran pga det daliga vädret. Men det verkade vara lättare sagt än gjort, tror alla andra pa denna ö tänkte samma sak som oss. Sa nu blir vi kvar här tills pa tisdagmorgon da vi flyger till Bangkok (flygen till Pattaya var fullbokade) för att sedan aka buss ner mot Koh Chang. Enligt vädret vi sett pa internet ska det vara sol där. Sa vi far njuta av det molinga och regniga vadret här sa länge.

Snart ska vi i alla fall lämna detta hotel och byta till ett billigare da vi blev tvugna att vara kvar här längre. Vi flyttar till Chaweng beach där det är lite mer city och lite mer affarer och restauranger. Vi var där igar föra att kolla och gjorde lite shopping. Sa detta blir nog det sista ni hor fran Koh Samui (Utnyttjar gratis internet pa hotellet).

Klar vi blir imponerade av alla som kommenterar men att ni fran Anäset gör det imonerar nog annu mer pa oss=)

Nu ska vi ta och packa ihop och aka till vart nza hotel, lägga oss pa stranden och läsa och kanske till och med ta en Thai massage.

4 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Härligt är vad det låter Helena!
En massage och en bok på stranden!

Kram Lisa

Anonym sa...

Ja ni är ju på semester så de är väll bara fånga dagen ja menar att ni inte fick några biljetter. Här är det kallt 17 minus Stina har luftat skotern var i dag till staan . GPSen är knäpp när man kör på 110 visar den att man ska köra 70 osv men annars är det ok farmor flyttar till R-fors den 7 januarikram frå oss ii Ånäset

Anonym sa...

Hej på er,
ja den som väntar å nåt gått får ju vänta....(solen). Går det bra, ni har väl inte behövt bränna er? Men solen tar ju på även om det e mulet. Har ni hittar nån bra "massagerare"? Ja, det där med ananas o melon låter ju inte helt fel, men min tid kommer väl oxå.Här är allt väl, ska ju jobba imorgon ett par tim.Diesel börjar visa sitt rätta "mysjag". Just nu ligger han i vår säng under ullen.
Kramar mor o far

Anonym sa...

Hej på er!
Jag och Joel sitter och läser om era äventyr. Låter härligt men hoppas ni får sol snart! Minns att det regnade på Koh Samui när jag var där oxå så det kanske är en regnig ö... Ska ni till Phuket något? Glöm inte bort att testa banan och ananas shake! dom e goda!!! sen pannkakorna är smarriga! Sen Thailands "nationaldrink" är god! Vad tycker ni om ölen?
Ha det så bra! kram Sara & Joel