16 januari 2010

Vill skita pengar

Idag har vi varit och spenderat ännu mer pengar. Shit vad det går pengar nu alltså... önskar att jag sket pengar just nu. Det finns så mycket jag vill ha. Sen är det mycket vi ska/vill göra också.

Men idag jag vi i alla fall köpt nytt dörrhandtag + låskolv m.m. som behövs när vi nu på måndag och tisdag byter fönster och ytterdörr. Ska bli så skönt att få dit vår nya vita ytterdörr. Sen ska det bli snyggt att få tapetsera klart i vardagsrummet, få upp fönsterbänken och gardiner.

Sen var vi även in på Hemtex och köpte nya fönsterlampor, kan ju inte ha julstjärnor året runt. Spanade in dessa lampor i höstas men när jag skulle köpa dem var de självklart slut men att det skulle komma in i vårens färger i mitten av januari. Så idag när vi var in höll de just på att packa upp dem. Tyvärr var en av dem trasig så den ska vi byta på måndag. Ska försöka komma ihåg att ta en bild så ni får se hur lamporna ser ut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha jag om man ändå kunnde skita pengar...det vore en dröm....
Bella

Anonym sa...

Haha! Ja, inte är drömmarna gratis inte. Det är helt underbart att lägga ytterligare typ en fjärdedel av kostnaden för ytterdörren på handtag och låskolv. UnderBART! Eller? Men man får göra lite i taget..

Madde sa...

Vore inte helt fel att skita pengar! Sen när man renoverar finns det ju mer och mindre roliga objekt att lägga slantarna på.. dock så är det ju fortfarande nödvändigt med ett nytt lås osv.. även om det är roligare att köpa en lampa :)

HELENA sa...

Bella:
Ja visst vore det underbart!=)




Jessica:
Nej nog är det att ta en sak itaget men det är ju så tråkigt att vänta men det är ju bra man har drömmar. Ett hus ska ju vara ett livslångt projekt så=) men det vet ju ni minst lika väl så.



Madde:
Jo det finns många roligare saker än att köpa lås. Vill ju inte direkt behålla ett mässingfärgat lås till en vit dörr... Lampor är betydligt roligare att köpa men tyvärr moinst lika dyrt då det är några lampor man behöver.

Sjabbig men chic sa...

Hahaha Helena, det vill jag med!

kram Lisa