19 januari 2010

Skratta eller gråta?

Vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu.

Som ni vet så kom de igår och skulle byta fönster samt ytterdörren hemma hos oss. Igår tog de fönsterna och idag dörren. Nu till saken. När Simon kom hem igår märkte han att fönsterna inte hade vädringsluckan (litet hål uppe i fönsterna man kan klicka ner). Han ringer företaget som vi anlitat och mycket riktigt har de i sin tur fått fel av deras leverantör. Dessa går som tur är eftermotera, lite mer jobb men de skulle de fixa eftersom vi beställt detta. Vi gick och la oss nöjda och glada att vi hade fått snygga fönster, tyvärr utan "vädringsluckan".

Imorse ringer Simon mig på jobbet för att berätta nästa glada nyhet; vi har helt fel fönster. Fönsterna vi beställde skulle ha aluminiumutsida (underhållsfria). Fönsterna som nu sitter i vårt hus är rena träfönster. Så nu ska dessa sitta här tills det har kommit in nya fönster som är rätt. Alltså aluminiumfönster med vädringsluckan där uppe.

Riktigt trist med andra ord... vill ju få klart här hemma med gardiner, fönsterbrädor, blommor, lampor m.m...

Men det positiva med allt detta är att ytterdörren blev kanonbra! Ser verkligen ut som ett helt nytt hus. Och innifrån gör det SÅÅÅ stor skillnad. nu matchar det allt det övriga. Ska försöka ta kort imorgon så ni får se lite hur det ser ut.

Inga kommentarer: