19 oktober 2009

Förlovningspresent

Just efter 09.00 kom min mamma och pappa och hämtade upp oss utan att säga ett ord om vart vi skulle. Det enda vi visste var att vi skulle ha med oss badkläder. Vi satte oss i bilen och körde till Ånäset och hem till Simons mamma och pappa. Där blev vi bjudna på smörgåstårta *mums*. Sen gjorde vi oss klara igen och in i bilarna, släppte av simons lillasyster i bygdeå och fortsatte till Umeå. Vi körde ut mot umeådalen och jag började skoja om att vi skulle på Leos lekland. Men vi hamnade till slut på IKSU spa. Väl där blev vi skickade till omklädningsrummet med en morgonrock. Sen blev det bad, bastu och solning tills klockan 14.00, då skulle vi gå genom en dörr in till själva spa-behandlingarna. Däe fick vi en duobehandling där vi gick in i ett litet supermysigt rum. Där fanns det dels ett badkar men även ett massagebord. Vi turade då om att få ryggmassage och ett aromabad - verkligen hur härligt och mysigt som helst. Efter detta så blev det lite mera bad och mys. Runt 16.30 skulle vi vara klara igen och redo för avfärd. Då bar det av till Droskan och middagsbufé. Det fanns verkligen hur mycket gott som helst. Efter detta bar det av hemmåt så vi var hemma igen just före 20.00.

Det blev verkligen en toppendag där vi bara tog det lugnt och myste. Och det blir väl som Simons mamma sa: När flytten kommer och det känns lite jobbigt får vi se tillbaka på den här dagen då vi verkligen fick vila upp oss.

Och till er andra - IKSU spa kan verkligen rekomenderas! I bara inträdet till spa:et så ingår det så mycket att man inte behöver några engna behandlingar om man inte vill såklar. Detta ingår i inträdet: Solsimulator, Gruppträning (i mån av plats), Styrke- och konditionsträning, Relaxavdelning med bastu och ångbastu, Simbassäng och varma källor, Ljuscafé samt clubrum med litteratur och tidningar, Möjlighet att köpa lunch och fika i caféet. Det bästa med allt är att det är 18års gräns så det är verkligen lugnt och skönt och inte så mkt skrik och plaskande som man kanske är van på vanliga badhus.

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Men jösses vilken toppenöverraskning och vilken toppendag!

kram Lisa

Anonym sa...

Ja, det lät verkligen skööönt!