23 september 2009

Tack

Vill börja med att tacka för alla gratulationer, inte bara de som lämnat kommentarer här utan även till de som läst och gratulerat på andra sätt.

Idag hade vi möte med banken så nu har vi gjort klart handpenningen på huset så nu är vi verkligen ett steg på vägen. Känns så overkligt. Jag har drömt om ett eget hus att inreda så länge och nu när det är här vågar jag inte riktigt tro att det är sant. Men OJ vad jag har planer, alla kommer jag naturligvis inte kunna genomföra på en gång men det ska bli roligt att komma igång.

Ska visa mer sen hur huset ser ut invändigt. Det är egentligen inte så mycket vi ska göra på huset till att börja med. Byta fönster och ytterdörr blir nog prio 1 så nu gäller det att hitta fönster till rätt pris och till rätt datum så vi får in dem när vi får huset. Sen invändigt blir det nog bara att byta tapeter i vardagsrummet och sovrummet.

3 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Hej.
Ha en riktigt trevlig helg.
Yvonne

Anonym sa...

men vännen! läste din blogg och såg nu att ni förlovat er!.. och hus! oj så roligt!!:) hur mycket vuxenpoäng vinner man inte där? haha! Ett jättestort grattis till er båda och hoppas allt är bra annars. Många kramar till er!! /Lisa W

HELENA sa...

Lisa: Tack! jo de känns roligt. Men du har ju samlat rätt bra med vuxenpoäng också. Vill ju se lilltjejen live snart oxå=)